fbpx

Rosa García

Directora General
Biòloga i Doctora en Sostenibilitat

Amb més de 15 anys d’experiència en el disseny i desenvolupament de projectes de gestió, plans, estudis i campanyes estratègiques en l’àmbit del consum responsable, la prevenció de residus i l’economia circular, ha assessorat i acompanyat a administracions, empreses, organitzacions, universitats i altres centres formatius. Coordina el desenvolupament de propostes normatives i fiscals en l’àmbit de la gestió preventiva dels residus i el consum responsable. És membre investigadora del Grup de Recerca Consolidat Complex de la UAB especialista en el desenvolupament de competències professionals dels docents en sostenibilitat i docent de turisme sostenible i responsable del Màster Oficial en Direcció d’Empreses Turístiques de la UB.

Elena Diez

Directora executiva
Pedagoga

Dirigeix i coordina projectes d’educació ambiental i de gestió i prevenció de residus municipals, així com diversos processos participatius. Ha estat responsable del disseny i la implantació de la recollida de la fracció orgànica, de recollides porta a porta i dels serveis de deixalleria i punt verd mòbil a diversos municipis catalans. Ha elaborat diversos plans de prevenció de residus municipals, estudis i proves pilot en la implantació de sistemes de dipòsit, devolució i retorn d’envasos.

Marta Beltran

Directora de projectes
Biòloga Humana amb Màster en Educació, Participació i Comunicació Ambiental

Actualment dirigeix projectes i campanyes de l’entitat en l’àmbit europeu i a nivell català el projecte Nou Període.

Ha dirigit, entre d’altre,s el projecte europeu LIFE+ Rewine de reutilització d’ampolles de vi, el Pont Alimentari, Remenja’mmm de reducció del malbaratament alimentari, Comerç Verd i JoSocCoco. En l’àmbit d’estudis ha analitzat la producció de residus associada a la cistella estàndard de la compra i el sobreenvasat en productes de consum quotidià. També ha desenvolupat projectes com el foment del sistema de dipòsit, devolució i retorn d’envasos, l’ambientalització de dependències municipals, ecoauditories de prevenció de residus i assessorament a empreses.

Anna Peña

Directora de comunicació
Ambientòloga amb postgrau de psicologia ambiental

Especialitzada en estratègia i comunicació i ambiental, ha treballat de responsable de comunicació i projectes en diferents institucions tot aportant la seva experiència en fomentar el treball conjunt de diferents sectors per a una mateixa campanya. Col·labora amb la direcció i els equips tècnics de l’organització per la definició i disseny de les actuacions de difusió dels projectes i estudis i ha dissenyat l’estratègia comunicativa de diverses campanyes de reconegut èxit com JoCoco, guanyadora del premi europeu de prevenció de residus 2018.

Alba Cabrera

Directora d’estudis
Ambientòloga i Màster en Enginyeria Ambiental

Té àmplia experiència en la realització d’estudis de recerca en els àmbits de la sostenibilitat i els residus, tant a nivell local, regional com europeu. Amb coneixement i experiència en la recollida i anàlisi de dades, en l’ús de programes de simulació ambiental i en la gestió i redacció d’informes. Ha treballat com a investigadora junior a la University College Dublin. A Rezero ha elaborat i coordinat plans de prevenció de residus, estudis d’Economia Circular i estudis pel foment de la reutilització de materials.

Laia Carulla

Directora de projectes
Ambientòloga

Dirigeix els projectes de consum i malbaratament alimentari com el Pont Alimentari, Remenja’mmm de reducció del malbaratament alimentari, Comerç Verd i JoSocCoco.

Ha coordinat la secretaria de consum responsable de l’Ajuntament de Barcelona. Ha coordinat equips d’educadors ambientals i ha participat en l’elaboració i execució de campanyes de sensibilització i de noves dinàmiques i materials d’educació ambiental. Entre les seves àrees de treball destaca la participació en la creació de Xarxes de Comerç Verd a diferents municipis catalans, la redacció de Plans Locals de Prevenció de residus i del Pla d’Impuls per a la millora de la recollida selectiva de la fracció orgànica a Barcelona.

Roser Badia

Coordinadora a les Illes Balears
Ambientòloga amb formació específica en educació ambiental, pedagogia holística i participació ciutadana

Ha treballat en l’àmbit de l’educació, com a professora de secundària i de la universitat, coordinant un projecte de formació ocupacional i realitzant tallers d’educació ambiental escolar. Ha dissenyat i executat campanyes de sensibilització i projectes en l’àrea dels residus, els recursos naturals, l’energia, el canvi climàtic, l’alimentació i l’agricultura. Així mateix, ha realitzat estudis d’impacte ambiental, disseny de materials didàctics i campanyes per al foment del compostatge domèstic.

Laura Sanz

Coordinadora projectes
Ambientòloga i estudiant de Màster en Sostenibilitat ambiental, econòmica i social

Coordinadora de campanyes municipals com Comerç Verd, Remenja’mmm o Jo sóc Coco, va arribar a Rezero amb les pràctiques universitàries on va poder conèixer el funcionament d’aquestes campanyes com a educadora ambiental.

Laia Guardiola

Coordinadora de projectes
Ambientòloga

Amb un llarg vagatge en el món del lleure com a monitora i directora, sempre en contacte amb la natura. Ha exercit com a educadora ambiental i el seu creixent interès pel desenvolupament sostenible global l’ha atret cap a l’àmbit de la prevenció de residus i del consum responsable. Creu fermament en un nou model social i econòmic com el que plantegen projectes com la Biblioteca de les Coses, amb el qual ha estat involucrada des de la seva arribada a Rezero.

Jenny Berengueras

Coordinadora de projectes
Ambientòloga, diplomada en Anàlisis i Polítiques Ambientals i màster en Responsabilitat Social Corporativa

Amb 17 anys d’experiència professional en l’àmbit de la protecció dels animals ha coorganitzat projectes i campanyes com la iniciativa legislativa popular que va posar fi a les corrides de toros a Catalunya i ha coproduït el documental “Empatia”. El seu interès en el consum responsable i la reducció de residus la porta a cursar estudis en economia circular, gestió de residus i economia social i solidària així com a llançar un projecte emprenedor de bosses reutilitzables.

Vanessa Rodríguez

Administrativa i secretària
Realitzadora en mitjans audiovisuals

Amb formació en Imatge i So, sempre ha treballat en el món audiovisual, fotografia, comunicació i cinema. Ha treballat en el departament d’audiovisuals d’una gran empresa. Al ser mare, va fer diverses formacions relacionades amb la maternitat. Els últims anys ha estat assessora de portanadons tant per particulars com per professionals. Fascinada amb la feina a Rezero.

Milena Pomerol

Tècnica i educadora a les Illes Balears
Ciència i Tecnologia dels Aliments i el màster en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social

Havent cursat Ciència i Tecnologia dels Aliments i el màster en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social ha fet recerca sobre malbaratament alimentari i hàbits de consum en la població de Catalunya. Així mateix, ha treballat com a tècnica de qualitat i processos alimentaris a la Fundació Espigoladors i d’educadora ambiental en altres projectes. Actualment, està involucrada en la campanya Remenja’mmm i Pont Alimentari de Balears, treballant per la canalització, prevenció i sensibilització del malbaratament alimentari al llarg de la cadena i també participa en altres projectes del territori.

Carme Verdaguer

Adjunt de comunicació a les Illes Balears
Llicenciada en Belles Arts i Imatge

Especialitzada en comunicació i producció audiovisual. Durant més de 15 anys ha realitzat campanyes d’estratègia i comunicació per diverses empreses i institucions. Ha dirigit projectes documentals per TV i transmedia, alguns dels quals han estat premiats internacionalment. Va co-fundar a Mallorca l’empresa Pep Lemon, elaborant el producte i l’estratègia de posicionament de marca. Actualment elabora projectes d’assessoria en comunicació i sostenibilitat i és la responsable de comunicació de Rezero a Balears.

Laia Tresserra

Tècnica
Sociòloga

Llicenciada en sociologia, ha treballat sempre en el món de l’edició. Durant tres anys va dirigir la revista Opcions, especialitzada en consum conscient. A Rezero desenvolupa tasques de comunicació i participa en diversos projectes.

Susanna Pérez

Tècnica
Química amb Màster en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social

Especialitzada en sostenibilitat ambiental i en gestió i prevenció de residus, ha treballat com a gestora de projectes d’innovació emmarcats en l’àmbit de l’economia circular. Darrerament s’ha endinsat en la problemàtica dels residus tèxtils, fet que l’ha portat a emprendre el seu propi projecte de reciclatge tèxtil. El seu interès pel decreixement econòmic i la sostenibilitat ambiental també l’han portat a explorar àrees com el consum responsable i el sistema agroalimentari.

Marta Amat

Col·laboradora de Rezero en l’àmbit de comunicació
Fotògrafa i realitzadora audiovisual freelance

Fotògrafa i realitzadora audiovisual freelance centrada en temàtica ecologista, social i mediambiental. Amb més de 15 anys d’experiència en reportatge, retrat, publicitat i documental per a tot tipus d’entitats i empreses. En constant recerca entre els límits que uneix el medi amb la societat, la imaginació amb l’íntim, per captar aquest subtil moment en què tot, creativitat-tècnica-tecnologia-espontaneïtat, s’alinea en una imatge.
www.martaamat.net

Sergi Rovira

Col·laborador de Rezero
Assessor en política ambiental

Custòdia i acompanyament al desenvolupament d’organitzacions que creixen, aprenen i s’impliquen en els reptes ambientals i socials de la nostra societat a través de la pròpia transformació. Definició del sentit de l’organització i alineament de les estratègies pròpies (assumpció de responsabilitats i tasques, estructuració d’equips, definició de canals de comunicació i espais d’interrelació, treball per projectes).

Punts·volats | disseny gràfic (Xevi Riera i Joan Jubany)

Col·laborador de Rezero
Dissenyador gràfic

Equip de disseny i comunicació gràfica especialment adreçada a entitats i col·lectius de l’economia social. Vinculats històricament en projectes i moviments socials, el nostre objectiu és contribuïr a fer un món més just i equitatiu.

La nostra experiència fa que siguem capaços d’implicar-nos en processos creatius de qualsevol projecte amb una visió global tant des del plantejament inicial, com el disseny i l’estratègia de comunicació de campanyes gràfiques i/o d’imatge corporativa.

www.clou.cat

Albert Pérez Pons

Col·laborador de Rezero
Disseny i comunicació gràfica

Defensa que el disseny sempre és social, estableix relacions personals que poden ajudar a transformar i millorar una mica el món. Vinculat especialment a àmbits culturals, socials i educatius, practica un disseny senzill, conceptual i creatiu.

Oriol Buch

Col·laborador de Rezero
Consultor, gestor i programador

Porta els temes fiscals i fa assessorament econòmic. Sobretot ajuda a entitats del 3r sector a millorar i integrar processos dins el departament administratiu per agilitzar la feina i poder fer millor el seguiment econòmic. Ho fa amb un programa propi de gestió que adapta a cada entitat i que permet, entre d’altres coses, fer la comptabilitat sense que la persona que entra les dades sàpiga comptabilitat, justificar subvencions, facturar, pagar o fer seguiment del pressupost, el seguiment de la tresoreria i dels projectes.
www.buch.cat/

Miquel Àngel Muñoz

Col·laborador de Rezero
Consultor i docent en estratègia de negoci i màrqueting

Amb més de 20 anys d’experiència en el Tercer Sector assessorant, participant, creant entitats i programes per a la transformació social. En continua avaluació dels reptes que la societat actual ens imposa.

Montse Sahún

Col·laboradora de Rezero
Cuinera, empresa de catering

Amb el seu caràcter emprenedor, comença a col·laborar amb Rezero el juliol de l’any 2014, coincidint amb el Dia Internacional Lliure de Bosses.
Divulgadora per a la reducció del malbaratament alimentari, col·labora amb la campanya Remenja’mmm.

Mercè Güell

Col·laboradora de Rezero a les comarques gironines
Educadora ambiental

Ha treballat a l’equip de Girona Tria de l’àrea de mediambient de l’Ajuntament de Girona, obrint la primera deixalleria mòbil de la ciutat, on ha realitzat una gran tasca en la divulgació de bones pràctiques per a la gestió de residus a la llar. Viu en un entorn a la natura amb una casa autònoma, sostenible i eficient energèticament. A Rezero ha trobat la sinergia i l’equip que encaixa amb la seva manera de pensar i el seu interès en la gestió de residus.