fbpx

Amb el teu envàs – materials de difusió

Per tal de promocionar que els clients vagin a comprar amb envasos propis, i d’oferir-los tota la informació necessària, les empreses que signin el protocol han de realitzar tasques de comunicació als seus establiments, mitjançant, per exemple, cartells i megafonia, així com a través de les sevesxarxes socials i mitjans de comunicació propis.

Des de Rezero, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, facilitem tot de recursos comunicatius per tal de facilitar les tasques de difusió.

A continuació, us podeu descarregar la Guia de mides i tipologia de cartelleria i distintius i, més avall, teniu els fitxers sencers per poder imprimir i difondre:


Distintiu

Format Distintiu


Cartelleria Baixar tots els cartells amb .zip


Vídeos

VERSIÓ 1 (amb AQUÍ)

VERSIÓ 2 (sense AQUÍ)


Bàners per a xarxes socials

Instagram / Facebook

Twitter


AVÍS LEGAL:

Amb el teu envàs- Protocol per a la reutilització” © 2021 de Rezero disposa de llicència de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional. Aquesta llicència no permet un ús comercial de l’obra original ni la generació d’obres derivades. 

Els drets d’explotació d’aquesta obra corresponen a la Fundació Privada per la Prevenció de Residus i el Consum Responsable (en endavant, Fundació Rezero). La Fundació Rezero posa en el seu coneixement que l’ús de l’obra es troba sota la llicència Creative Commons Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada 4.0 Internacional (CC BY-NC-ND), la qual permet reproduir i distribuir l’obra sempre que se’n reconegui l’autoria, però no permet la utilització per a finalitats comercials ni la creació d’obres derivades (https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.ca).

Qualsevol altre ús o utilització de l’obra diferent de la descrita requerirà l’autorització expressa de la Fundació Rezero.