fbpx
Societat Residu Zero

El Mercat d’Horta ha signat el Protocol per la Reutilització promogut per Rezero per facilitar una compra sense residus.

El Mercat d’Horta és el primer mercat de la diputació de Barcelona que signa el Protocol per a la reutilització, una iniciativa pionera que s’avança a les noves obligacions establertes per la llei de residus espanyola i liderada per la fundació Rezero.

El Mercat Municipal d’Horta és el primer equipament d’aquest tipus de la diputació de Barcelona que ha signat el protocol per a la reutilització dels envasos, una iniciativa pionera que s’avança a les noves obligacions establertes per la llei de residus espanyola i liderada per la Fundació Rezero.

Els comerciants del Mercat d’Horta ja poden acceptar els tàpers i bosses que els seus clients portin de casa per erradicar l’usar i llençar.

Amb aquesta adhesió els comerços del Mercat d’Horta fan un pas més en la seva contribució cap a una reducció efectiva dels residus d’envasos i els plàstics d’un sol ús.

“L’acord que presentem avui és un exemple de la importància de treballar de manera conjunta i decidida perquè tots els sectors disposin d’eines per tal d’eradicar el problema delsresidus. L’aposta per la reutilització no només té beneficis ambientals sinó que també protegeix la integritat de la cadena davant d’interrupcions de subministrament i escassetat de materials, abarateix costos i avança en el compliment de la legislació”.

Directora general de Rezero, Rosa García

Enllaç al protocol: https://rezero.cat/wp-content/uploads/2022/07/Protocol_Reutilització_08.pdf

Enllaç al vídeo que podran utilitzar els supermercats, cadenes de supermercats i gremis en la difusió dels seus compromisos:

Web: ambelteuenvas.cat