fbpx
Societat Residu Zero

Nova estratègia de Rezero per enfortir la certificació Comerç Verd

Des de Rezero fa molts anys que identifiquem els comerços amb una oferta sostenible que facilita a la ciutadania fer un consum conscient amb la certificació de Comerç Verd. Ara volem anar un pas més enllà.


Rezero durant el primer i segon trimestre de l’any, està celebrant diverses sessions de treball amb comerços certificats com a Comerç Verd sota el nom «Enfortim el Comerç Verd». L’objectiu principal és crear vincles entre els comerços que hi formen part i enfortir la certificació.

El futur proper de Comerç Verd passa per la creació d’una nova pàgina web que ens permetrà facilitar eines i recursos que puguin ser útils pel sector, compartir informació per augmentar la sensibilització i consciència ambiental i facilitar a la ciutadania trobar els comerços on fer un consum conscient al seu voltant. A més, el futur de Comerç Verd inclou a Novact, l’associació encarregada de crear la nova plataforma que permetrà crear un espai on els comerços puguin compartir informació i crear sinergies.

Aquestes sessions serveixen per entendre què pot aportar Rezero al sector i quines necessitats podem ajudar a resoldre per encaminar-nos cap a la societat Residu Zero.