fbpx
Rezerolab

Obert l’accés al curs Med4ZeroWaste and Circular Economy

Rezero ha elaborat els continguts del curs Med4ZeroWaste and Circular Economy, que presenta les estratègies d’avantguarda en residu zero i economia circular.

Ha estat desenvolupat pel Centre Tecnològic BETA (Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya), dins el marc del projecte Med4Waste.


Ja es pot accedir als continguts del curs Med4ZeroWaste and Circular Economy, elaborats per Rezero. La proposta formativa ha estat desenvolupada pel Centre Tecnològic BETA (Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya), dins el marc del projecte Med4Waste. 

El curs està dissenyat perquè el personal municipal i els agents que intervenen en la gestió de residus es puguin posar al dia de les bones pràctiques i estratègies d’avantguarda en el residu zero i l’economia circular a la regió mediterrània. Ara bé, és interessant per a tothom qui vulgui aprofundir en els conceptes de prevenció de residus i economia circular. Gràcies al format MOOC (Massive Open Online Course), s’adapta a tots els ritmes i inclou un sistema d’autoavaluació. Actualment el curs està disponible en anglès i, a finals de l’estiu, també ho estarà en àrab.

Els continguts s’estructuren en els set temes següents:

Per fer el curs, que és gratuït, només cal crear-se un compte a Ubiqua, on està allotjat. Rezero us anima a fer-ho!

18 de juliol de 2023