fbpx
Societat Residu Zero

Performance “Si no ets CoCo, estàs venut”

El proper 15 de març, Dia Mundial pels drets de les persones consumidores, Rezero i Alacalle organitzem una performance al carrer per reivindicar la necessitat de despertar la consciència davant el model de consum actual. Amb el títol “Si no ets CoCo, estàs venut”, l’actuació comptarà amb una ballarina que representarà la consciència i un grup de persones que despertaran amb ella.


Ens agradaria molt poder comptar amb la vostra presència i participació, així que us convidem a formar part de la performance “Si no ets CoCo, estàs venut”, ja sigui com a públic espectador o com a participants actives de la performance.


A més, us volem demanar que ens ajudeu a difondre el missatge entre les vostres xarxes de persones voluntàries i/o col·laboradores. A continuació us deixem un model de correu per enviar-los-hi, on també trobareu informació més detallada de l’actuació. 

Si voleu participar, inscriviu-vos enviant un correu a comunicacio@rezero.cat.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, i fins el dimarts 15!

Descarrega’t el cartell aquí: en .jpg o en .pdfText que podeu utitlitzar per difondre la convocatòria de la performance “Si no ets CoCo, estàs venut/da”

Apunta’t a la performance que organitza Rezero amb el títol: “Si no ets CoCo, estàs venut”

En motiu del Dia Mundial pels drets de les persones consumidores, Rezero i Alacalle organitzen una performance que simularà la necessitat del despertar la consciència davant el model de consum actual.

Des d’XXXX , fem una crida a persones voluntàries per participar activament de la performance que es realitzarà. Formareu part de la cinquantena de persones que teatralitzaran la ceguesa de la persona consumidora, que volta perduda en un context consumista.

Us convidem a ser partícips d’això. L’acció serà el dia 15 de març a les 17h, però la convocatòria per a voluntaris i voluntàries serà a les 16h!

Si vols participar, inscriu-te enviant un correu a comunicacio@rezero.cat.

Moltes gràcies.