fbpx
Societat Residu Zero

Rezero i HappyAgua col·laboren en promoure la difusió de solucions sostenibles cap a la societat Residu Zero

HappyAgua, marca de l’empresa Grupagua-Pollet Water Group, i Rezero col·laboren des de fa un any per fomentar i difondre solucions eficients i sostenibles amb l’objectiu de reduir els envasos de plàstic d’un sol ús tot aportant una correcta gestió i estalvi de l’aigua.

En la trobada, Pere Calvera, Director General de Grupagua, ha destacat que «L’aigua i la sostenibilitat són una oportunitat. L’aigua és un recurs finit i la ciutadania té una gran responsabilitat en fer un bon ús.Cal transformar els hàbits de consum i fer un canvi de xip potenciant el reuse, refill, repeat aprofitant fins l’última gota. La divulgació d’informació amb caràcter pedagògic en el coneixement de l’aigua és clau per aconseguir una conscienciació social real. Des de HappyAgua volem democratitzar l’accés a l’aigua d’excel·lent qualitat, eficient i sostenible, generant un triple impacte: social, ambiental i econòmic.»

Per la seva banda, Rosa García, Directora General de Rezero, situa la continuïtat del seu acord en base a quatre principis: la responsabilitat compartida, el debat, la participació i el pas a l’acció. Afirma que «la relació que hem obert amb HappyAgua té la voluntat de multiplicar actors amb propostes viables i contrastades per avançar cap a la societat Residu Zero».

Pere Calvera, Director General de Grup Agua i Rosa García, Directora General de Rezero

Des de les entitats socials impulsores de l’acord, desitgen que aquesta col·laboració serveixi com exemple d’iniciativa per sembrar SOStenibilitat i millorar la nostra qualitat de vida i la del medi ambient a tot el territori.

Sobre les organitzacions signants

Rezero té com a finalitat impulsar actuacions i polítiques actives dirigides a reduir la quantitat i perillositat deis residus a favor d’un nou enfocament de les polítiques de producció, consum i gestió de residus i estalvi d’aigua i energia per aconseguir una Catalunya i Balears amb Residu Zero.

HappyAgua estudia cada procés en el qual intervé l’aigua local i l’adequa creant una aigua per a cada ús: beure, menjar, netejar i protegir. Una marca que trenca els sistemes tradicionals oferint solucions personalitzades per diferents aplicacions i sectors: particulars, industria, empreses i canal Horeca.

Barcelona, 13 d’octubre de 2022