fbpx
Societat Residu Zero

Rezero i PIMEM s’alien per promoure el Comerç Verd a Mallorca

Impulsar el comerç sostenible a l’illa és un objectiu compartit per les dues entitats.

Les darreres setmanes s’han fet presentacions conjuntes de la certificació Comerç Verd a Mallorca.


Des de la signatura del conveni de col·laboració de Rezero amb la patronal de les Petites i Mitjanes Empreses de Mallorca, les dues entitats han estat treballant unides per promoure un model de desenvolupament socioeconòmic a Mallorca que contribueixi a la transició cap a la societat residu zero.

Per aquest motiu, impulsen conjuntament el Comerç Verd a Mallorca. La certificació ofereix visibilitat dels comerços locals que aposten per una oferta sostenible, promou la implicació de les diferents administracions municipals i regionals en l’impuls d’un model de consum de proximitat transformador, i amplia les oportunitats de consumir conscientment per part de la ciutadania.

Els darrers mesos PIMEM i Rezero han obert les portes de Comerç Verd a més de 150 empreses presents a l’assemblea general de PIMEM, i han presentat la iniciativa al director insular de Promoció Econòmica del Consell de Mallorca, així com a representants de diversos ajuntaments de l’illa. L’objectiu, a més de de fer arribar la certificació a tots els pobles i comerços de Mallorca, és aconseguir la implicació del teixit socioeconòmic en la transformació ecosocial.

Presentació de Comerç Verd a l’Ajuntament d’Inca, amb la presència de Virgilio Romero, batle de la ciutat, de Miguel Ángel Cortés, delegat d’Economia local, de Turisme i promoció, Maria del Mar Nicolau, d’Activa’t Inca, Miquel Àngel Mateu, de PIMEM i Roser Badia de Rezero.