PONT ALIMENTARI

Pont alimentari (malbaratament alimentari)

logo pontalimentariPresentació

El projecte Pont Alimentari pretén incidir en la reducció del malbaratament a través d’una campanya d’educació ambiental basada en els valors de la solidaritat i l’aprofitament dels recursos naturals.

El projecte inclou la diagnosi dels aliments que es llencen en el sector de la distribució d’aliments al detall, el càtering i la restauració, la seva sensibilització quant a la reducció del malbaratament alimentari i les propostes de millora i la creació d’una xarxa d’interacció (Pont) entre aquestes empreses donants i entitats receptores de suport a col·lectius vulnerables de Barcelona. De forma paral·lela, es desenvolupen accions de sensibilització dirigides tant als clients i personal de les empreses com a la població general amb l’objectiu de fomentar un canvi de comportament i actitud envers el malbaratament.

El projecte és promogut per la Fundació Prevenció de Residus i la Fundació Banc de Recursos, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

A qui ens adrecem?

Ens adrecem a empreses de càtering, restauració o de la distribució d’aliments al detall que vulguin reduir el malbaratament alimentari als seus establiments i donar els seus excedents a entitats socials. A través del projecte s’incideix també tant al personal com als clients d’aquestes empreses donants. També ens dirigim a entitats de suport a col·lectius vulnerables de la ciutat de Barcelona (infants, malalts, gent gran, menjadors socials…) que vulguin fer arribar aquests aliments als usuaris d’aquestes entitats socials. 

PONT ALIMENTARI ESQUEMA

Més informació pàgina web www.pontalimentari.org

 

 

 

No hi ha articles a aquesta categoria. Si es mostren les subcategories dins d`aquesta pàgina, pot ser que continguin articles.