fbpx
Societat Residu Zero

Remenja’mmm a Mallorca: 45 establiments se sumen al projecte

El passat mes d’octubre vam iniciar la campanya Remenja’mmm a Mallorca. Es tracta d’una campanya que pretén fer incidència en la prevenció del malbaratament alimentari al sector de la restauració i el comerç i que compta amb el suport del Govern de les Illes Balears.

Remenja’mmm és una campanya de sensibilització que vol normalitzar entre la clientela dels restaurants l’hàbit d’emportar-se el menjar que no s’ha acabat. En la promoció d’aquest canvi cap al reaprofitament alimentari i la reducció del malbaratament, els restaurants hi tenen un rol fonamental.

En el marc de Remenja’mmm a Mallorca s’han visitat restaurants de Manacor, Inca, Palma i Sineu. Se’ls ha informat de la campanya i animat a adherir-s’hi. En fer-ho, assumeixen el compromís d’aplicar bones pràctiques de prevenció del malbaratament d’aliments als seus establiments. Facilitar que la clientela s’emporti el menjar que no s’ha acabat n’és un exemple.

De moment, 45 establiments d’aquests municipis ja s’han sumat a la campanya. Ara resta oberta a tots aquells restaurants d’altres municipis de Mallorca que hi estiguin interessats. A tots se’ls farà entrega de materials de comunicació i se’ls donarà visibilitat al web del projecte. Properament, està previst fer-la extensiva també a Formentera. En aquest article publicat al diari Ara es contextualitza el Remenja’mmm a Mallorca.

Novembre 2022