fbpx

Pimem i Rezero amb l’impuls del Comerç Verd

La certificació Comerç Verd una oportunitat pel sector

Pimem i Rezero seguim enforint la nostra col·laboració iniciada el 2021, donant suport i fent créixer iniciatives per pimes i autònoms que vulguin avançar en el camí cap al Residu Zero a Balears. Comerç Verd ens permet estrènyer aquesta col·laboració per arribar al màxim nombre de comerços de proximitat amb l’objectiu de facilitar-vos informació, coneixement i recursos actualitzats en temes de sostenibilitat.

Un sector en continu creixement: 800 comerços certificats

Ja som més de 800 comerços certificats per Rezero, entre Catalunya i Balears, inscrits en categories com alimentació, neteja i higiene, llar, moda i calçat, estètica, papereria i copisteria, artesania, dietètica i salut, oci, infants, animals i plantes i jardineria. Manacor és el primer municipi de Balears que ha impulsat aquesta certificació, Mallorca ja compta amb més de 64 botigues certificades i esperam que amb la confluència de sinergies entre Pimem i Rezero, el nombre de comerços adherits continuï creixent. 

Models de producció i distribució més sostenibles

El nostre sector, amb la venda a granel, de productes de proximitat i de producció ecològica, que donen suport a models de producció més sostenibles, són tendència i augmenten any rere any amb creixements constants. I és que el comerç local és clau per la transició cap a models de consum que aportin valor al territori. És per això que, tant des de Pimem, com des de Rezero, ens sentim orgulloses de reivindicar el paper del comerç en la transformació del model de producció i consum.

El Comerç Verd i de proximitat pot ser el principal agent de canvi en la nostra societat de consum i per això és indispensable enfortir-lo per tal que siguin la primera opció entre les persones consumidores.

24 d’abril de 2023

Presentació de la certificació Comerç Verd a Manacor