fbpx

Els 5 pòdcasts més escoltats el 2023

El Pòdcast Rezero – noves mirades cap al Residu Zero s’ha consolidat com un espai de referència en l’àmbit de la prevenció de residus i el consum conscient, pels seus continguts informatius i perquè aporta elements de reflexió.


Aquest any han passat pels micròfons de Rezero 15 convidades i s’han emès 9 episodis.

Aquests han estat els més escoltats:


L’aigua, un bé escàs

En època de sequera, Rezero dona eines per reduir el consum d’aigua a les llars i apagar la set sense haver de llençar ampolles o garrafes de plàstic.


Què tenen en comú el twerking i el residu zero?

Poden tenir res a veure el twerking, el ball controvertit que té el cul com a protagonista, i l’estil de vida residu zero? Transgressió, empoderament, polèmica… Traiem punta al tema amb Laia Guardiola, coordinadora de projectes de Rezero.


La importància de l’educació ambiental

Els joves són agents de canvi potents per avançar cap a un demà més saludable i sostenible. Per això és tan important l’educació ambiental segons Carles Xifra, director d’Innovació i Contingut de Fundesplai i director de l’exposició “Menja, actua, impacta”.


‘Objectiu #Rezero’, 6 anys després

Recordem la websèrie ‘Objectiu #Rezero’, una experiència pionera a tot Europa en què cinc famílies accepten el repte de no produir escombraries en 30 dies.


Remenja'mmm arriba a les Balears

Remenja’mmm arriba a les Balears

El projecte contra el malbaratament alimentari Remenja’mmm, de Rezero i Banc de Recursos, arriba a Mallorca i Formentera per conscienciar ciutadania i establiments.


Espai web del pòdcast Rezero patrocinat per: